Har du brug for hjælp?

Unikke firmagaver og oplevelser til medarbejdere og kunder

Hos Smyla.dk har vi noget til enhver lejlighed; gaver med firmalogo, fødselsdagsgaver, jubilæumsgaver til medarbejdere, firmajulegaver, teamevents og meget mere.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp eller rådgivning i forbindelse med at finde en god firmagaver så står vi klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til dig. Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os med små eller store spørgsmål og ordre og for at høre om vi kan hjælpe med den helt rigtige firmagave fra Smyla.dk. 

 

Kontakt os på e-mail

 Eller direkte til b2b-ansvarlige Lasse Modler: 

l.modler@smyla.dk

Firmagaver med et personligt touch

  • Personlige gaver med tryk, print & indgravering
  • Kuglepenne med logo & tryk
  • Reklamekuglepenne og andre reklamegaver

Gavekurve og gavesæt

  • Jubilæumsgaver
  • Rund fødselsdag
  • Projektafslutning

Team- og firmaevents

  • Teambuilding
  • Firmaarrangementer og -fester
  • Oplevelsesgaver

Populære firmagaver:

Som ansvarlig for firmagaver kan det være svært at vælge den helt rigtige gave til medarbejderen, kunden eller samarbejdspartneren. Vi kan selvfølgelig hjælpe med at finde en firmagave som falder i god smag og har både klassiske firmagaver, men også mere anderledes gaver eller oplevelser som virkelig gør indtryk. Er du i tvivl om, hvilken gave du skal give kan du også vælge noget mere sikkert og i stedet give et gavekort, som giver frit valg mellem tusindvis af firmagaver og oplevelser på Smyla.dk

Leder du efter en firmagave til dine medarbejder eller gaver til dine kunder så finder du den her. Vi har et stort udvalg af gave til alle typer modtagere og anledninger så du nok skal finde den helt rigtige firmagave. En firmagave er en helt oplagt måde at vise dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere at man værdsætter relationen og er glade for deres indsats. Som eks. kan en firmajulegave som tak for årets arbejde være meget afgørende for motivationen hos medarbejderne. Uanset om det skal være noget personligt, eksklusivt, sjovt eller måske en oplevelse så finder du firmagaven hos os.

Hos Smyla.dk sammensætter vi tilbud på firmagaver individuelt og håndtere både store og små efterspørgsler. Ønsker du et produkt som vi ikke har på shoppen er du også velkommen til at sende os billede eller link til produktet og vi kan undersøge om vi kan bestille det hjem.

Personlige gaver er én af vores kernekompetencer og vi udføre personaliserede firmagaver efter dine behov. Vi har markedets bedste udstyr inden for personalisering af gaver og udføre personalisering af stort set alle slags firmagaver.

 

 

Vi står altid klar med individuelle løsninger ved særlige henvendelser, så kontakt os og få hurtigt svar på om vi kan hjælpe med den rigtige firmagaveløsning for din virksomhed.

 

2021-04-23T03:46:32+00:00