Har du brug for hjælp?

Gavekort (print-selv)

Fra 100 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Har du bladret gennem vores gaveideer, men har ikke kunne beslutte dig? Det behøver du heller ikke! Vi tilbyder gavekort på henholdsvis 100, 250, 500, 750, 1000 eller 1500 kr. Det er en hurtig og fleksibel løsning. Lad selv den heldige modtager vælge sin gave, så risikerer du i hvert fald ikke at ramme ved siden af med din gave eller at give noget, personen ikke ønsker sig. Med et gavekort rammer du plet hver gang!

* Skal udfyldes

Fra 100 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Leder du efter en gave, men har ikke de store ideer til den, eller er det måske sidste øjeblik? Så kan et gavekort være den helt rigtige løsning for dig. Gavekortet skabes automatisk efter købet og sendes til dig på e-mail eller direkte til modtagerens e-mail . Det vælger du selv! Du kan selvfølgelig også sende gavekortet til dig selv og herefter sende det videre med en personlig hilsen eller printe det ud og overrække det personligt.
Gavekortet kan bruges til alle gaveideer på Gaveideer.dk. Den heldige modtager er helt fri til at vælge om gavekortet skal bruges på en personlig gave, noget sjovt eller måske en speciel oplevelse og et minde for livet. Gavekort er fleksibelt, dvs. at det kan indløses af enhver person som er i besiddelse af gavekortskoden. Dækker gavekortets værdi ikke hele beløbet for den valgte vare, kan den resterende del betales separat. Et gavekort er det oplagte valg, hvis man vil give frit valg på alle hylder!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T07:06:49+00:00