Har du brug for hjælp?

Noble mobiltelefon holder med gravering

299 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvad er så vigtigt som en smart telefon eller mobiltelefon, har også tjent på skrivebordet egen lille trone: den absolut ikke-slip mobiltelefon holder er perfekt til dette, dets gummi overflade kan ikke rystet af vibrationsalarm, han også indstille en personlig gravering accenter. En fantastisk tilføjelse til enhver arbejdsplads!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Leverer hvad vi lover! Din primære værktøj - talen er naturligvis fra mobiltelefonen eller smartphone - altid at have computeren i sigte, alles behov, der ofte sidder ved skrivebordet, absolut denne fremragende mobiltelefon holder. De ekstremt stabile mobiltelefon indehaveren præsenterer displayet skråt opad skrå, så for altid at have et overblik på præcis det rigtige vinkel.

Takket være den glatte, gummiagtig overflade på den ellers består af nikkel mobiltelefonholder har også smartphone fast i kontrol, når vibrationer alarmen går i gang. Og senest, når han eller hun hænger op telefonen eller falder, din modtager hver gang personlig gravering glad igen om den valgte af dig.

Med den ædle mobiltelefonholder, hvorpå navnet på modtageren eller en kort hilsen blev indgraveret, du er lige så sandt, som med kolleger med venner. kærlig gave idé til alle dem du mobiltelefon og er dyrt!

Detaljer

Noble mobiltelefon holder med gravering

Skridsikker og sikker
Materiale: Nikkel, plast
Dimensioner: 9,7 x 7 x 4,5 cm
2 linjer graveret
Brug specialtegn: Bemærk!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:10:36+00:00