Har du brug for hjælp?

Indgraveret æske til visitkort fra Philippi

475 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne æske er en skattekiste for alle dine kontakter og visitkort. Æsken er nemlig beregnet til at holde styr på alle dine visitkort, både dem fra forretningspartnere, familiemedlemmer, venner og andre kontakter. Æsken indeholder et alfabetisk register, så du kan organisere og holde styr på de visitkort, du modtager på din vej. Æsken kan også indgraveres, så den bliver helt personlig.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

En kommentar du helt sikkert har hørt før er, at kontakter er uvurderlige - igennem kontakter kan du få arbejde, hjælp, en ny lejebolig eller et godt tilbud på noget, du ønsker dig. Derfor er det en god ide at passe godt på alle de kontakter, du får. En god gammeldags måde at gøre det på er ved at gemme de gode, gamle visitkort, som folk stadig benytter sig af. Visitkort kan dog være svære at holde styr på og ender ofte i forskellige bukse- og jakkelommer. Det skal nu være slut!
Med denne praktiske og smarte gave får du en æske, der sørger for at holde styr på alle dine visitkort - hvad end de er fra familie, venner, forretningspartnere eller nye kontakter. Æsken har et alfabetisk register, så du kan sortere i dine visitkort. Derudover kan du også indgravere op til 22 tegn på æskens låg, så du kan gøre den personlig. Med denne æske får du en praktisk og personlig gave til kollegaen, den selvstændige eller som tilbehør til hjemmekontoret.

Detaljer

  • Beskrivelse: æske til visitkort med alfabetisk register og personlig indgravering
  • Materiale: rustfrit stål i højglans
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:24:00+00:00