Har du brug for hjælp?

Om os

Vores mission
Vores mål er at gøre dit gavekøb så nemt, hurtigt og sikkert som mulig. Det skal være en god oplevelse fra start til slut for både den, der giver gaven, og den, der modtager gaven. 
Derfor har vi gjort det overskueligt at finde noget til enhver smag og anledning, uden at du skal fare vild og spilde tid på gågader eller i indkøbscentre. På vores webshop finder du bl.a. sjove, eksklusive og personlige gaveideer. Uanset om du er på udkig efter noget til veninden, kæresten, mor, bedsteforældrene eller dig selv, finder du gaven hos os. Med et stort udvalg til ethvert budget, finder du helt sikkert den rette gave.

Vores hjem
Fra vores internationale kontor i Berlin er vores team konstant på jagt efter nye varer og uforglemmelige oplevelser. Vi er et ungt og dynamisk team sammensat af kreative, tekniske og analytiske medarbejdere klædt på til at klare krævende udfordringer. Gennem et tæt samarbejde på tværs af nationaliteter og afdelinger, forsøger vi løbende at gøre oplevelsen med at finde gaven til familie, venner, kolleger eller den store kærlighed så god som mulig.

Kundeservice
Uanset om du har spørgsmål til din ordre eller brug for rådgivning, står vores kundeservice til rådighed for dig via telefon og e-mail.
E-mail: service@smyla.dk

Tips, kritik og forslag
Har du forslag til et produkt, vi bare skal have i vores sortiment, så send os en e-mail med din anbefaling til info@smyla.dk.
Vi belønner hvert tip, vi indkøber til vores sortiment.

2023-01-30T06:19:52+00:00