Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

1. Google analytics
Denne hjemmeside anvender Google Analytics, som er en webanalysetjeneste, der tilhører Google Inc. (Google). Google Analytics anvender cookies eller tekstfiler, der gemmes på din computer og som giver mulighed for at analysere, hvordan du bruger hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af denne hjemmeside (herunder din IP-adresse), overføres til en af Googles servere i USA, hvor de gemmes. Google anvender disse oplysninger til at evaluere, hvordan du bruger hjemmesiden, for at udarbejde rapporter om aktiviteterne på hjemmesiden til ejerne af hjemmesiden, og for at kunne yde andre serviceydelser i forbindelse med brugen af hjemmesiden og internettet. Google overfører i givet fald også disse oplysninger til tredjemand, såfremt det er foreskrevet iht. loven, eller hvis tredjemand behandler disse data på vegne af Google. Google forbinder aldrig din IP-adresse med andre af Googles data. Med brugen af denne hjemmeside accepterer du, at Google behandler de data, de har indhentet om dig på den måde og til det formål, der er beskrevet og angivet ovenfor.

2. Webtrekk
Du kan til enhver tid fjerne tidligere givet tilladelse til Webtrekk cookies ved at følge vejledningen her.

3. Facebook Social Plugins
Denne hjemmeside anvender såkaldte Social Plugins (plugins) fra det sociale netværk Facebook, der ejes af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook). Disse plugins er mærket med et Facebook-logo eller tilføjelsen "socialt plugin fra Facebook" hhv. "Facebook Social Plugin". Du finder en oversigt over Facebook plugins og deres udseende her.
Når du åbner en af vores hjemmesider på internettet, der indeholder et sådant plugin, opretter din browser en direkte forbindelse til Facebooks servere. Indholdet i disse plugins overføres direkte til din browser af Facebook og integreres i hjemmesiden.
Ved at integrere disse plugins modtager Facebook oplysningen om, at din browser har åbnet den pågældende side på vores hjemmeside, også selvom du ingen Facebookkonto har eller ikke er logget på Facebook. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) overføres direkte fra din browser til en af Facebooks servere i USA, hvor de gemmes.
Hvis du er logget på Facebook, kan Facebook placere besøget på vores hjemmeside direkte på din Facebookkonto. Når du interagerer med plugins, f.eks. hvis du trykker på knappen "Synes godt om" eller skriver en kommentar, overføres de pågældende oplysninger også direkte til en af Facebooks servere, hvor de gemmes. Desuden offentliggøres oplysningerne på Facebook og vises til dine Facebookvenner.
Facebook kan efter behov benytte disse oplysninger til reklame, markedsundersøgelser og udformning af Facebooksiderne. Til dette formål oprettes der brugs-, interesse- og relationsprofiler, f.eks. for at evaluere, hvordan du bruger vores hjemmeside med henblik på de reklameannoncer, du får vist hos Facebook, at informere andre Facebookbrugere om dine aktiviteter på vores hjemmeside og for at kunne yde andre serviceydelser i forbindelse med brugen af Facebook.
Hvis du ikke ønsker, at Facebook placerer de data, der er indhentet via vores hjemmeside, på din Facebookkonto, skal du logge af Facebook, før du besøger vores hjemmeside.
Formålet med, og omfanget af, de indhentede data og Facebooks videre behandling og brug af dataen, samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder til beskyttelse af dit privatliv, findes i Facebooks oplysninger om databeskyttelse og politiker her.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet, går tabt eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@gaveideer.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Gaveideer.dk
En del af Gescenkidee D&A GmbH
Eberswalder Straße 6-9
10437 Berlin
Tyskland

Tlf.: 8987 5508
E-mail: info@gaveideer.dk

^2017-07-20T14:34:00+00:00