Har du brug for hjælp?

Notesblokholder med indgravering

385 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu kan du skrive noter med stil samtidig med, at du kan give dit kontor lidt orden i de mange noter. Denne notesblokholder giver dig mulighed for at samle alle noter på et sted, så du kan holde styr på dine papirer og dit kontor. Den er 11 x 15 centimeter stor, og du kan sætte en standard notesblok i holderen. Så snart du så har udfyldt alle papirerne fra notesblokken, udskifter du den bare med en ny. Holderen forbliver den samme.

Other customers bought

Beskrivelse

Styr og orden hjælper tit på produktiviteten, og hvem vil sige nej til det? Der er mange gode grunde til, hvorfor det er smart at have en notesblok. Du kan lynhurtigt skrive alle dine strøtanker, ideer, mål og gøremål ned, og det minimerer risikoen for, at du glemmer noget. Det lyder da herligt. Ikke desto mindre kan notesblokke også forårsage rod og kaos, især hvis du har flere notesblokke liggende rundt omkring.

Denne notesblokholder er 11 x 15 centimeter stor og meningen er, at du kan sætte en notesblok i holderen. Så snart notesblokken er fyldt op, udskifter du den bare og sætter en ny notesblok i holderen. Notesblokken kan tilmed indgraveres med op til 30 tegn, så du kan skrive en lille hilsen til modtageren af gaven. På den måde har du en fin, anderledes, praktisk og ikke mindst personlig gaveide, som helt klart vil modtages med glæde.

Detaljer

  • Beskrivelse: kan åbnes 180 grader
  • Materiale: filt
  • Mål: 11 x 15 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:55:29+00:00