Har du brug for hjælp?

Grill sæt med tilpasselig gravering plade

229 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Grillen sæt med en personlig metal skjold er den perfekte gave til alle brænder grill mester / inde og omfatter de vigtigste tilbehør til en vellykket grill. For de bedste griller de / modtageren er loyale til side med denne grill spatel, grill gaffel og tang.

Other customers bought

Beskrivelse

Den perfekte gave til grillen master / inde med en lidenskab! Den smarte Grill kuffert metal har alle de redskaber, der er nødvendige for en vellykket gennemførelse af en stor grill og er stadig praktisk. Tænger, grill gaffel og spatel fremstillet af rustfrit stål og alene gøre nogle visuelt siden. Med denne gave, du begeisterst sikker alle grill master og -meisterinnen og mødes med en personlig indgravering garanterer mærket.

Organisering havefester og forberede velsmagende for dine gæster pølser, bøffer og grillede grøntsager. Så du overbeviser med din grill talent og ophold godt, især i hukommelsen, fordi der er den eneste sande hersker over grillen, står på metalpladen direkte på sagen. I dag gange væk fra hjemmet med venner eller i parken grill? Intet problem, er det let og kompakt sag velegnet til transport.

Detaljer

Dimensioner: 8,7 x 37 x 10 cm
Indeholder: grill tang, grill gaffel og spatel
Bemærk: Kun den indgraveret plade kan være personlig! Venligst ingen specialtegn!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-26T01:02:21+00:00