Har du brug for hjælp?

XXL-askebæger af krystalglas med indgravering

775 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Nu kan du pryde dit hjem med et askebæger, der helt sikkert er større end du nogensinde har set det før. Designmærket Philippi giver dig her et askebæger, der er 20 x 20 centimeter stort og vejer 3,7 kg. Askebægeret er desuden lavet af krystalglas, der skinner og ser eksklusivt ud. Selvom askebægeret allerede lyder ret specielt, så er der endnu en ting ved det; du kan indgravere askebægeret med op til 20 tegn, så det passer perfekt til den heldige modtager af gaven, og derved bliver en personlig gave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Philippi er et designmærke, der er kendt for at skabe tidsløse, smukke og klassiske designs af sædvanlige hverdagsting, som for eksempel dette askebæger. Udover at askebægeret er i et tidsløst design og lavet af noget så fint som krystalglas, så er der også nogle forskellige ting ved askebægeret, der gør det meget specielt.
Først og fremmest er askebægeret kæmpestort med sine 20 x 20 centimeter. Dertil kommer dets særlige vægt på hele 3,7 kilogram. Det er i et retro-look, der ligner noget, der kunne have plads i en cubansk rygersalon, og det er sikkert, at der er plads til en masse cigaretter og cigarer i dette askebæger. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at indgravere askebægeret i dens flade flade. Der står allerede 'The Last Gentleman' og over det, er det så meningen, at du kan tilføje et navn eller kælenavn på op til 10 tegn og et årstal på fire tegn.

Detaljer

  • Materiale: krystalglas, 9 % bly
  • Vægt: 3,7 kg
  • Mål: 20 x 20 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering
2020-12-03T04:46:54+00:00