Har du brug for hjælp?

Klassisk brevåbner med indgravering

345 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En elegant brevåbner er en praktisk gaveide, som langt de fleste kontormus og andre med hang til klassisk og praktisk værktøj vil sætte stor pris på. I dette særlige eksemplar kan du endda få indgraveret modtagerens navn eller lignende og på den måde gøre din gave ekstra personlig. Giv en flot og personlig gave, der passer på ethvert kontor eller i arbejdsværelset.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Denne flotte brevåbner er ikke bare et praktisk værktøj, som er uundværligt, når der skal åbnes stakkevis af breve, den er også en dekorativ pyntegenstand, som man med stolthed kan have liggende fremme på skrivebordet. Brevåbneren er forsølvet og håndtagets bløde former gør, at den ligger godt i hånden, mens det tidløse og elegante design gør, at brevåbneren passer i ethvert hjem og på ethvert kontor.
For at gøre den smukke brevåbner til en mere personlig gave kan du vælge at indgravere modtagerens navn, initialer eller lignende på op til 20 tegn - på denne måde er der ingen tvivl om, hvem den fine brevåbner tilhører.

Hvis du kender en, der er vild med klassiske brugsgenstande og kontorartikler, er denne elegante brevåbner en perfekt gaveide, som modtageren med garanti vil sætte pris på. Giv den til en fødselsdag, årsdag, jubilæum eller en anden særlig mærkedag. Alt i alt er denne praktiske brevåbner en rigtig flot gaveide, der egner sig til mange anledninger.

Detaljer

  • Beskrivelse: forsølvet
  • Mål: 18,5 cm
  • Bemærk: maks. 20 tegn og ingen specialtegn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T23:09:25+00:00