Har du brug for hjælp?

RACKPACK - gaveæske til vin og ost med indgravering

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Alle bliver glade for at få vin og ost - den perfekte gave, der betyder, at du også er sikker på at få noget at drikke og spise som gæst. Med den fede gaveæske, hvor der er plads til en flaske vin i et rum og ost i det andet, bliver det kun sjovere at give vin og ost. Prikken over i'et er den personlige indgravering, du kan få lavet på kassen.

* Skal udfyldes

299 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Den fede trææske gør, at du på en sjov og anderledes måde kan give vin og ost, så hele gaven lige scorer nogle ekstra point. Kassen kan nemlig først og fremmest indgraveres med et årstal, navn og en kort personlig hilsen - alt dette kommer til at stå på forsiden, og når låget så skubbes af, kommer den gave til syne, som du har pakket ned. Sidst, men ikke mindst, kan låget bruges som skærebræt, så hvis osten skal spises med det samme, så har I også et lækkert bambus-bræt at servere den på, mens vinen åbnes og festen kan gå igang.

Det her er den perfekte gave til manden der har alt; en æske, som ser flot ud, når den står fremme, der er noget i der kan spises og drikkes, og så er den multifunktionelle gaveæske virkelig praktisk. Hvad med at bruge den senere til en skovtur eller når de bedste vine skal gemmes af vejen?

Detaljer

  • Beskrivelse: vinkasse med indgravering, skærebræt samt plads til ost og vin
  • Materiale: træ og bambus
  • Mål: 12 x 21 x 40 cm
  • Bemærk: ost og vin medfølger ikke
2020-12-02T00:29:08+00:00