Har du brug for hjælp?

Den praktiske multi-værktøj med gravering

229 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
"Intet problem, vil jeg ordne 'det!" Med denne multi-værktøj til at løse opgaver, der involverer andre hård nød tænderne og altid har det rigtige værktøj her. Den super nyttigt multifunktions værktøj kan desuden være indgraveret i person - det er fra det praktiske endnu også en meget individuel gaveidé!

Other customers bought

Beskrivelse

Der var 10 forskellige værktøjer i ét, har du det, hvis du har tilsluttet den handy multiværktøj! I enkle og smukke all-rounder til lommen og rygsækken sidder fast, du ikke ønsker at gå glip af mere super reel hjælp er: Ud over den klo hammer med en stor kølleflade er også en skruetrækker med det, en sav, en fil, en kniv, en stjerneskruetrækker, tænger, bidetang, en rival og en oplukker!

Så man har under alle omstændigheder Outdor det rigtige værktøj ved hånden, men kan den store hjælper selvfølgelig i hverdagen meget god brug. Bare der arbejder meget med hænderne, finde masser af anvendelser, som den kølige multiværktøj, sparer en masse tid arbejds- og nerver.

Prikken over i'et med denne gave er simpelthen at forevige den personlige gravering med en hilsen, en lille dedikation eller navnet på modtageren på bøg. Virkelig god gave idé!

Detaljer

Multitool med gravering

Materiale: Buchholz, rustfrit stål
Dimensioner lukket: ca. 14 x 7,6 x 1,8 cm
Vægt: 250 g
Aflåselige med sengehest
Omfatter:
Claw hammer
Skruetrækker
Stjerneskruetrækker
Sav
Fil
Kniv
Tang
Wire cutter
Fræser
Faskeåbner
Brug specialtegn: Bemærk!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-26T05:13:39+00:00