Har du brug for hjælp?

Linea - forsølvet visitkortholder

229 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Gør et godt indtryk med denne fine forsølvede visitkortholder næste gang der skal snakkes forretning, så er der styr på de mange forskellige visitkort. Den elegante og praktiske businessaccessory passer lige i inderlommen på blazerjakken og gør det nemt at have alle sine visitkort samlet på et sted. Den smukke holder kan endda gøres helt personlig ved at få modtagerens navn indgraveret på forsiden, så er der ingen tvivl om, hvem visitkortholderen tilhører.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne elegante visitkortholder er helt igennem den perfekte lille hjælper, som passer lige i inderlommen - med den er der styr på alle visitkortene. De fleste har nok prøvet at miste op til flere visitkort, fordi de bare ender i bukselommen eller nederst i tasken, så hvorfor ikke bruge denne geniale holder til at opbevare dem? Så er der garanti for, at de ikke ved et uheld ender i skraldespanden.

Den smukke og stilrene visitkortholder måler 9,5 x 6 x 0,5 cm og passer dermed til de fleste typer visitkort. Som tilvalg kan du vælge at få modtagerens navn eller lignende indgraveret på forsiden og på denne måde gøre den praktiske holder til en ganske særlig og personlig gave. Der er plads til op til 30 tegn, dog kan der ikke anvendes specialtegn.

Hvad enten du vælger at købe den fine holder til dig selv eller en anden, der har det med at miste sine vigtige visitkort, er den yderst praktisk og et must i inderlommen på enhver blazer.

Detaljer

  • Beskrivelse: forsølvet med mulighed for at få indgraveret navn eller lignende
  • Mål: 9,5 x 6 x 0,5 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T21:34:02+00:00