Har du brug for hjælp?

Forsølvet smykkeskrin med indgravering

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Dette elegante og smukt forsølvede smykkeskrin med indgravering vil se blændende godt ud i soveværelset eller badeværelset! Den enkle og højglanspolerede æske er af høj kvalitet og omhyggeligt foret med midnatsblåt fløjl. Overrask og glæd din kæreste eller mor på hendes næste fødselsdag med en personlig gave!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette nydelige og blændende flotte smykkeskrin kommer i håndværk af virkelig høj kvalitet, hvor det elegante forsølvede skrin har plads til at opbevare alle dine mest elskede fingerringe, halskæder og øreringe. Om du vælger at have smykkeskrinet stående i soveværelset, hvor det kun er dig selv der kan nyde den lille skønhed, eller på badeværelset, hvor dine gæster også kan beundre skrinet, er selvfølgelig helt op til dig. Men der er ikke nogen tvivl om, at det er en meget elegant og virkelig praktisk måde at opbevare dine smykker på.

Det elegante smykkeskrin med dit navn på vil også være med til at holde styr på dine smykker, så du altid ved, hvor du kan finde din yndlingsring. Her er en meget personlig gave, der vil vække stor glæde hos din kæreste på valentinsdag eller vise, at du tænker på din mor til mors dag. Du kan få indgraveret op til 20 tegn, som f.eks. 'Jeg elsker dig' eller 'Mor er den bedste'. Det elegante smykkeskrin kan kun falde i god jord og skrinet vil blive brugt med stor glæde!

Detaljer

  • Materiale: forniklet og forsølvet zink
  • Mål: 10 x 8 x 4 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn
2020-11-25T13:59:06+00:00