Har du brug for hjælp?

Sminkeboks med indgravering fra Philippi

859 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +
Denne gave er en helt igennem skøn en af slagsen. En sminkeboks i lammeskind og rustfrit stål, der har plads til det makeup og sminke du har behov for at tage med dig i løbet af dagen. Sminkeboksen indeholder forskellige pensler, blandt andet til øjenskyggen, læbestiften og øjenbrynene. Sidst men ikke mindst kan du indgravere op til 30 tegn på denne sminkeboks, der vil stå på det rustfri stål-stykke på midten af sminkeboksen. På den måde får du din helt egen, personlige sminkeboks.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

I enhver håndtaske ejet af en kvinde, der går bare lidt op i sit udseende, kan du finde en form for pung eller taske med noget forskelligt makeup såsom de små nødvendigheder - læbepomade, læbestift og pudder. Med denne sminkeboks fra Philippi, et designmærke, der er kendt for sit enkle og lækre design, kan du nu opbevare og medbringe din hverdagssminke med stil. Denne sminkeboks er lavet af lammeskind og rustfrit stål og giver dig plads til det basale makeup.
Derudover indeholder smykkeboksen fem forskellige pensler til påføring af makeup. Blandt andet en pensel til læberne, øjnene og øjenbrynene. Det allerbedste ved denne personlige gave i form af en sminkeboks er dog, at du kan indgravere en sætning, et navn, et kælenavn eller noget helt andet på sminkeboksen. Du har 30 tegn, der gør, at du kan skrive noget forholdsvis langt, der vil blive indgraveret på den stilfulde sminkeboks. En perfekt personlig gaveide til den gode veninde, datter eller søster.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder rougepensel, vippebørste, øjenskyggepensel, øjenbrynspensel, læbepensel
  • Materiale: lammeskind, poleret rustfrit stål
  • Mål: 17 x 7 cm
2021-12-02T02:34:14+00:00