Har du brug for hjælp?

Whiskyglas med diamantform

289 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Er du vild med whisky eller kender du nogen, som er? Så har du hermed fundet den ideelle gaveide! Whiskyglas med diamantform er både flotte og så skinner de ligesom diamater. Den smarte diamantform giver glasset stil og lader automastisk whiskyen stå lidt skævt i glasset, hvilket giver det hele et ekstraordinært look! Whiskyglas til en uforglemmelig nydelse!

Other customers bought

Beskrivelse

En udsøgt whisky fortjener et udsøgt og anderledes whiskyglas! Disse whiskyglas med diamantform er dermed en perfekt gaveide til enhver whiskyelsker! Deres elegante og stilfulde design får dem til at ligne en ædelsten, og hvad er mere passende end at ædle dråber forenes med ædelsten! Whiskyglasset ligger perfekt i hånden, og når det står på bordet, lader det whiskyen stå lidt skævt i glasset, så den kan ånde og bibeholde sin vidunderlige, aromatiske smag.
Disse to smukke diamantformede whiskyglas er indpakket i hvid gaveæske, så den er parat til at blive foræret væk lige med det samme. Kender du en whiskyelsker, eller er du selv en, så er dette med garanti den bedste gave, du kan give ham eller hende, og hvis du forærer dem sammen med en god whisky, så står du helt klart øverst på modtagerens liste over bedste gaveide! Findes der overhovedet noget bedre end at nyde en god whisky i de dertilhørende glas en sen aften sammen med vennerne? Whiskyglas med diamantform er et must til whiskyelskere!

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 stk. pr. sæt
  • Materiale: borosilikatglas
  • Mål: ca. 9,5 x 9 cm
  • Bemærk: skal vaskes i hånden, tåler ikke mirkobølgeovn eller opvaskemaskine
2023-12-01T07:59:15+00:00