Har du brug for hjælp?

Spørgsmål & svar

Er der et minimumskrav til ordreværdi?

Nej, hos Smyla.dk er du ikke bundet af en minimum ordreværdi. 

__________

Hvorfor skal jeg oplyse mit telefonnummer ved bestilling?

Dit telefonnummer bruges kun til afklaring af din ordre, såfremt vi har spørgsmål til din bestilling.

__________

Jeg har lavet en fejl i min bestilling – hvad gør jeg?

Er der opstået en fejl ved bestillingen f.eks. fejl i antal, størrelse, forkert produkt, betalingsmetode eller andet, så tag straks kontakt til os via vores kontaktformular eller telefon. Ofte vil vi kunne nå at ændre ordren! Afgiv derfor ikke en ny bestilling.

__________

Hjælp, jeg kan ikke logge ind/bestille

Sørg venligst for at din browser er opdateret. Hvis du fortsat har problemer med at lægge produkter i din indkøbskurv, prøv da at rydde browser data (cookies og cache) under Indstillinger. Luk og åben din browser og prøv igen. Hvis du fortsat oplever problemer, og ikke kan gennemføre bestilling, tag da venligst kontakt til os på e-mail info@smyla.dk eller via vores kontaktformular.

__________

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse!

Vi oplever indimellem problemer med e-mails sendt fra Hotmail, Yahoo og Web. Vær venligst sikker på, at du har oplyst den korrekte e-mailadresse og at din mailindbakke ikke er fyldt. Tjek også din spammappe, da vores e-mail kan være endt der ved en fejl. Der er også mulighed for, at bestillingen ikke er gået igennem eller at betaling med PayPal har slået fejl ved f.eks. at lukke for tidligt. Hvis dette kan være tilfældet, kontakt os da venligst via vores kontaktformular kontaktformular eller via email info@smyla.dk.

__________

Jeg har modtaget en defekt vare fra jer

For spørgsmål til ombytning, retur eller returbetaling kontakt os venligst via kontaktformularen eller per telefon.

__________

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?

Du kan kontakte os per telefon fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 9:30-13:00 og 14:00-17:30 på 8987 5508 eller kontakt os en e-mail på info@smyla.dk eller via vores kontaktformular.

2023-01-30T01:58:49+00:00