Har du brug for hjælp?

XL smykkeskrin med indgravering

1.969 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Dette smukke og elegante smykkeskrin er slet ikke til at stå for. Det udstråler ægte luksus, og der er da også blevet kræset for detaljerne i forbindelse med udformningen af det fine skrin. Smykkeskrinet er lakeret hele 12 gange og er foret med sort velour, som du kan lægge dine smykker på. En rigtig flot gaveide til alle kvinder, der har en overflod af smykker, og som godt kunne trænge til at få lidt orden i juvelerne.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Man skulle næsten tro, at dette smykkeskrin havde været et klaver i sit tidligere liv, for når man kører sine fingre hen over overfladen, bliver man helt betaget af den utrolig glatte lak, der vidner om et smukt forarbejdet materiale.
Når det fine skrin åbnes, kan du se den indbydende velour, der bare venter på at tage imod dine smykker og passe godt på dem. Smykkeskrinet har et stort spejl, så du kan se, om smykkerne sidder, som de skal, inden du går ud ad døren.

Med de to satinbånd i siderne kan du nemt fjerne de øverste lag, hvor der er plads til ringe, øreringe og små kæder, og komme ned til det store rum med plads til større armringe og halskæder. I dette eksklusive smykkeskrin er der plads til en stor smykkesamling.

Det elegante skrin er den perfekte gaveide til alle kvinder og for at gøre gaven ekstra personlig, kan du vælge at indgravere navn eller lignende i skrinet.

Detaljer

  • Beskrivelse: lås med nøgle (metal, 3,5 ca. med sort kvast), undersiden af skrinet er belagt med stof, så det ikke ridser, lakeret 12 gange med klaverlak af høj kvalitet for at få en smuk højglansoverflade, hvid med tydelige brune kanter, spejl i låget (28,5 x 20,5 cm), foret med sort velour, 2 satinbånd med udtagelige inddelinger (hver ca. 28 x 20 x 3,5 cm), nedenunder er der et rum på samme størrelse, rummene er inddelt på følgende måde: 1 rum til ringe, 5 rumme à 13,5 x 9,5 cm, 1 rum à 13,5 x 19 cm
  • Materiale: massivt træ
  • Mål: 31 x 15 x 23 cm
2020-12-05T04:12:56+00:00