Har du brug for hjælp?

X-mas with love - gavesæt til badet

325 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvad skal der til, for at gøre din december endnu mere skøn? December er jo i forvejen fyldt med gaver, kvalitetstid med venner og familie og selvfølgelig alt den lækre mad. Hvad kunne mon gøre måneden, der står i julens tegn endnu bedre? Selvfølgelig dette jule-gavesæt til badet med fine julegaver. Gavesættet indeholder otte skønne badeprodukter, der alle er lavet af naturlige ingredienser og æteriske olier, der både dufter fantastisk og er gode for din krop og for omverdenen. Badeprodukterne i denne gave er alt lige fra små badesæber til badebomber og duftlys.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette gavesæt indeholder hele otte forskellige badeprodukter lige fra badesæbe, til badebomber til duftlys. Nogle af sæberne er formet som små kager såsom macaroons og cupcakes, og de ser absolut yndige ud. Alle produkterne er lavet af naturlige ingredienser og æteriske olier såsom cedertræ, rose og ylang ylang, der har forskellige effekter på din krop. Nogle af dem virker beroligende, andre sensuelle og forfriskende. Gavesættet kommer allerede indpakket i yndigt gavepapir og er derfor mere end klar til at blive givet til en, du holder af.
December er måneden for gaver, og der er rig mulighed for at give gaver til dem, du elsker - for eksempel en perfekt gaveide til adventsgave, pakkekalendergave eller julegave. Decembermåned er nær og med denne gave er du forberedt på julens gaveræs, og du vil på samme tid gøre én, du holder af, rigtig glad.

Detaljer

 • Beskrivelse: indeholder otte padeprodukter af naturlige ingredienser og æteriske olier:
  1 sæbe à 100 g, duft: geranium, valmue, olie: ylang ylang, kamille, effekt: plejende
  1 sæbe à 100 g (365 ml), olie: rose, bergamot
  1 lys, duft: jordbær, hindbær, karamel, olie: ylang ylang, bergamot, brændetid: ca. 45 timer
  1 badebombe, duft: rabarber, brombær, olie: cedertræ, geranium, effekt: plejende
  1 badebombe à 160 g, duft: vingummibamser, olie: rose, ylang ylang, effekt: sensuel
  1 badepraline à 30 g, duft: hindbær, olie: magnolie, effekt: afslappende
  1 badetrøffel à 50 g, duft: hyben, olie: patschuli, geranium, effekt: fugtgivende
 • Materiale: alle produkterne er lavet af naturlige ingredienser og en masse æteriske olie og indeholder hverken parabener eller konserveringsmidler af parabener
 • Bemærk: gaven kommer i skøn indpakning

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:19:24+00:00