Har du brug for hjælp?

Wooufies sækkestol

1.085 kr
Inkl moms
- +
Med Wooufies slikpose-puden i sit hjem kan man vise sin kreative og sjove side frem - puden er lavet som en kæmpe slikpose og er bare dejlig at tage en lille slapper i efter en lang dag på job eller i børnehave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

På bagsiden af puden, hvor der på en slikpose normalt vil være listet de kedelige ting slik kan indeholde, er der istedet skrevet opfordringer til at elske hinanden, lege og sove - altså bare at huske have det dejligt i hverdagen.

Pudens desgin leder tankerne hen på store lækre slikposer fyldt med alt fra Bertie Bott's Every Flavour Bean til en god blanding af hvad der kommer ud af Charlies Chokolade Fabrik. Samtidig opfordrer den til sjov og ballade eller bare at lægge sig ned og tage det helt roligt for en stund og blot nyde den hyggelige oase af ro puden kan give. Det bløde fyld er i hvert fald en opfordring til det.

Med denne gave forærer man ikke bare et sjovt møbel man kan sidde i, men også omtanke, hyggelige stunder, legetid og måske...en lille lyst til noget sødt. Wooufies slikpose-pude er gaven der kan bruges til fødselsdage både til voksne og børn - eller til bare at slænge sig på ude i haven, men solen skinner på en.

Detaljer

  • Materiale:
    • Overflademateriale: 100 % polyester
    • Fyld: 100 % ekspanderet polystyren
  • Mål: 120 x 65 x 20 cm
  • Bemærk: Har aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 grader
2020-12-05T22:57:39+00:00