Har du brug for hjælp?

Wellness-gavesæt

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

I en kunsterisk træspand, der endda kan genbruges, bliver dette wellness-gavesæt leveret. Det er fyldt med fine og lækre wellnessprodukter og sørger for, at modtageren af gavesættet får ro, wellness og afslapning. En skøn gaveide som kombinerer et yndigt ydre med skønne produkter, der giver ro og afslapning til det indre. Hvad mere har man brug for?

Other customers bought

Beskrivelse

Her har du et wellness-gavesæt, der sørger for ren forkælelse og afslapning hos modtageren af denne gave, der oplagt vil være en kvinde, der betyder meget for dig, hvor du synes, at hun har brug for afslapning og ro i sit liv - tid til selvforkælelse. Med flere forskellige redskaber og indhold sørger den kunstneriske træspand for, at man får alt, hvad man har brug for, til en ægte afslappende wellness-dag derhjemme. Dette gavesæt er en af de gaver, der helt sikkert vil skabe en masse glæde hos modtageren, og det er den perfekte gave til en god veninde, kollega, mor, datter eller partner, kort sagt: til dem, der trænger til ægte luksus, ro og wellness i en ellers travl hverdag.
Dette gavesæt giver nemlig muligheden for et afbræk i en hverdag, der normalt er fyldt med arbejde og planer. Med det lækre wellness-gavesæt får du forskellige børster, der er beregnet til både ansigt, krop og negle, og derudover får man også et fint, lille håndklæde og et skønt spejl. Gavesættet kommer i en flot naturfarve i en sød træspand og er derfor oplagt som pynt på badeværelset eller i soveværelset.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder spejl, hårbørste, håndklæde, neglebørste, ansigtsbørste og massage-handske
  • Mål: 17 x 22 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:04:55+00:00