Har du brug for hjælp?

Vitapen highlight

95 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En hård pille at sluge? Ikke denne highlight pen fra Vitapen, der bare er formet som en sjov pille. Her en praktisk gave til studiestart, for der er ingen studerende, der kan undvære netop dette hjælpemiddel. Giv den unge en god start på studietiden med denne highlight pen. Det er selvfølgelig en endnu sjovere gave, hvis du kender en, der læser medicin!

Other customers bought

Beskrivelse

Her er en highlight pen, som man lægger mærke til! Den lille highlight pen ligner nærmest en stor pille, som den ligger på skrivebordet, men indeni gemmer der sig et praktisk værktøj til den studerende. Kender du en, der læser medicin, og som skal igennem mange siders stof, og som helst gerne skulle huske, hvad det var, der lige var så vigtigt på de mange sider? Så er denne pen en god følgesvend og en god gaveide! Det gør heller ikke noget, at den samtidig ser sjov ud, for alle ved, at man kan have brug for lidt opmuntring i studietiden.

Overrask en, der skal til at studere, om det så er på universitetet eller handelshøjskolen, eller måske har du en teenager, der lige er begyndt i gymnasiet. Den lille highlight pen skal nok gøre glæde hos modtageren!

Detaljer

  • Beskrivelse: highlightpen med 10 farver
  • Materiale: plast
  • Bemærk: ikke egnet til børn under 6 år.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T23:25:26+00:00