Har du brug for hjælp?

Virtual Reality-briller

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Virtual Reality-briller i høj kvalitet. Nu er det helt slut med at spille ganske almindelig video- og computerspil. Du kan i stedet befinde dig inde midt i alt det, der før foregår. Du kan nu gå rundt i en super realistisk dyrepark, hvor dinosaurerne spadserer frit omkring. Her kan du opleve både spil og film i 3D og med 360°-visning. Kvalitets Virtual Reality-brillerne er i høj kvalitet, og du kan bruge dem sammen med din Smartphone. Den perfekte gaveide til alle, der elsker computerspil og teknologi.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu er videospil og film ikke længere begrænset til din computer eller tv-skærm. Med disse fantastiske Virtual Reality-briller til din smartphone, kan du helt forsvinde ind i dine spil og film. Du får en udførlig vejledning i at bruge brillerne, når du benytter den trådløse adgang til et minikursus. Du får 360° visning og Ultra Wide Field Vision og intensiv 3D-visning. Brillerne er polstret med blødt materiale, som kan justeres, så de passer til lige netop dit hoved, og du kan justere linsen, så du opnår optimalt syn og ubegrænset fornøjelse og underholdning.

Mængden af 3D-film, spil til dine Virtual Reality-briller er allerede enorm og mange flere er på vej. Du kan downloade dem fra App-Store eller fra Google Play, lige som du via YouTube kan finde 3D-film, som du kan se. Brillerne er kompatible med de fleste 4-6” Smartphones, hvilket gør det muligt for mange, at få glæde at disse virtuelle eventyr. Perfekt gaveide til både eventyrere og gamere.

Detaljer

  • Beskrivelse: Virtual Reality-briller kompatible med de fleste 4-6” Smartphones
  • Brugsanvisning: hent spil og underholdning på App-Store og Google Play og se video i 3D fra YouTube
  • Materiale: kunststof
  • Mål: 20 × 12,5 × 14 cm
2021-03-01T19:31:51+00:00