Har du brug for hjælp?

Vinkende kat "maneki-neko"

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den søde vinkende kat kender de fleste nok fra asiatiske butikker, og nogen har måske endda set den i sine naturlige omgivelser i eksempelvis Japan. Der er den nemlig en lykkebringer og har en vigtig symbolsk værdi. Den guldfarvede kat kan nu også komme hjem til dig at bo - en sjov og dekorativ gaveide, der kan gives i mange anledninger.

Other customers bought

Beskrivelse

Du er helt sikkert stødt på denne gyldne kat, der sidder og vinker så fint, men vidste du, at dens rigtige navn "maneki-neko" faktisk betyder "bedende kat"? Det ligner ikke umiddelbart en klassisk bedende gestus, men dens vigtige betydning for asiaterne er ikke til at tage fejl af. Katten er en lykkebringer og skulle eftersigende sørge for, at dens ejer får lykke og velstand - og hvem kunne ikke bruge lidt hjælp i den retning? Om katten kan leve op til dette, vil tiden vise.
Maneki-neko er kitsch og kan være med til at sætte et personligt og let asiatisk præg på indretningen. Katten kan stå i entreen og byde velkommen, på reolen i stuen eller på natbordet og våge over dig og familien, mens I sover. Du kan også tage den med på kontoret som din personlige lykkebringer - så bliver det helt sikkert en god dag.
Hvis du leder efter en lille ting til en, der er vild med katte eller er berejst i asien, er denne søde vinkende kat helt perfekt, og den vil med garanti falde i god jord hos modtageren.

Detaljer

  • Beskrivelse: vinkende kat "maneki-neto", guldfarvet, bruger 2 AA-batterier (medfølger ikke)
  • Materiale: plastik
  • Størrelse: ca. 20 cm
  • Bemærk: dette produkt er ikke egnet til små børn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T01:02:50+00:00