Har du brug for hjælp?

Vase med en badende kvinde

239 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne flotte vase er med sin sans for detaljen en utrolig sød gaveide! På den flotte keramik svømmer der små fisk på siden, mens der foroven er en figur af en kvinde, der kigger ud over søen. Ligesom ved en idyllisk badesø, giver denne vase med en badende kvinde et nærmest terapeutisk og rolig udtryk. En sød og god gaveide, der vil gøre det hele lidt mere fint og hyggeligt hos venner og familie!

Other customers bought

Beskrivelse

En vase med en badende kvinde har ikke bare plads til friske og flotte blomster, den har også et klassisk design. Når roser, tulipaner og andre fine blomster dufter så godt, fortjener de også stå i en unik vase! Designet er inspireret af en idyllisk badesø, med en figur af en ung kvinde, som skuer ud over vandet, efter hun måske lige har taget sig en svømmetur. I vandet svømmer der en farverig fiskesværm, der ikke lige ved, hvad de skal synes om gæsten foroven. Hele vasen måler 9 cm i diameter og 22 cm i højden. Vasen sørger for, at blomsterned tager sig godt ud og holder sig friske.
En rigtig god gaveide til venner og familiemedlemmer, der elsker at indrette, dekorere og have friske blomster, der ser godt ud i enhver anledning! En god ekstragave til blomsterbuketten til mors dag, som gave til svigermor eller som en sød gave til mormor.

Detaljer

  • Materiale: porcelæn, glaseret inden i, ikke glaseret udenpå
  • Mål: 22 cm x 9 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T07:27:37+00:00