Har du brug for hjælp?

Varmepude med navn

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her er en gave, der tjener flere formål og har mange kvaliteter på samme tid. Gaven er sød, praktisk og personlig på samme tid. Den er formet som et hjerte og er betrukket i et betræk af rødt velour. På betrækket har du mulighed for at træde ind som designer, for du kan selv bestemme, hvad der skal stå på det. Du kan for eksempel skrive navnet på den, der skal have varmepuden i gave. Du har to linjer med 10 tegn på hver til rådighed.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En varmepude kan mange ting. Den er god til, når kvinder rammer den tid på måneden og har ondt i maven. Den er også god til andre mavesmerter. Den kan også lægges i din seng lidt før, du selv har tænkt dig at gå i seng, og den vil varme dynen og madrassen op. En varmepude er en lille ting, der bidrager med stor glæde.

Denne varmepude er hjerteformet og er betrukket i et rødt velourbetræk. På betrækket kan du springe ind og tilføje et personligt touch såsom navn eller kaldenavn, der så vil blive printet på betrækket.
Når du skal bruge varmepuden tager du bare proppen af flasken og hælder kogende eller varmt vand i den, og så har du en skøn varmeflaske, der kan være behjælpelig på mange måder.

Her har du altså en gaveide, der er oplagt til alle frossenpinde og som vil være oplagt til de fleste anledninger.

Detaljer

  • Kapacitet: 0,7 l
  • Materiale: 100 % polyester
2020-11-27T00:50:12+00:00