Har du brug for hjælp?

Vandmalebog med feer

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Magisk malesæt til de ældre børn. Denne udgave er med små magiske feer og deres magiske verden, der passer perfekt til alle børn, der drømmer sig til en drømmeverden fyldt med magi og søde feer. Nu kan de selv lege med. Malesættet består af fire bræt og en tusch, der bare skal fyldes med vand, og på den måde tegner du i alverdens farver på brættet. Endnu mere magi: når vandfarven tørrer, så forsvinder den også, og du har igen muligheden for at male på brættet, om igen. Skøn og anderledes gaveide til store børn!

Other customers bought

Beskrivelse

Bag denne malebog findes der helt speciel magi! De fire malebræt er med skønne motiver af feer og feernes verden, men de er meget grå at se på og mangler helt sikkert noget farve og liv. Her begynder magien! I gavesættet hører der en magic pen til. Den skal fyldes med vand. Når du tegner med den på brættet, vil motiverne fyldes med farve, og du kan på den måde skabe fantasi og magi i motiverne. Nu til endnu mere magi: når farverne tørrer, så forsvinder de! Du står så tilbage med det samme motiv uden farve, som før, og du kan male det igen og igen. På den måde dør legen aldrig.

Dette malesæt er især en god gaveide på farten, for det sviner ikke, og legen bliver ikke gammel, fordi du kan tegne på motiverne igen og igen. Skøn gaveide til de større, kreative børn, der elsker feernes verden.

Detaljer

  • Beskrivelse: malebog med feer beregnet til vandmaling. Indeholder fire malebræt med køretøjsmotiver og genopfyldelig vandmalestift.
  • Mål: 2 x 17,5 x 25,1 cm
  • Bemærk: beregnet til børn i alderen over 8 år
2021-12-07T06:11:53+00:00