Har du brug for hjælp?

Vækkeur formet som en fugl

Fra: 465 kr
Inkl moms
- +
Stå op sammen med fuglene med dette flotte vækkeur formet som en lille fugl. En flot og praktisk gaveide til dem, der skal tidligt op. Den lille fjerede ven skal nok hjælpe dig med at komme op om morgenen, og så er den samtidig flot at se på.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Skal du tidligt op om morgenen? Så er dette lille vækkeur formet som en fugl som sendt fra himlen! Den lille fugl kan indstilles med 3 forskellige vækkelyde, så du kan finde den lyd, der passer bedst til dig og dit morgenhumør. På denne måde kan du starte dagen i bedre humør, som hvis du rent faktisk bare var blevet vækket af fuglekvidder uden for vinduet.

Det flotte design passer ind i ethvert soveværelse, og vækkeuret kan endda hænges op på væggen, hvis du foretrækker det. Du skal bare røre ved fuglen, så fortæller den dig, hvad klokken er. Således slipper du også for det irriterende lysende display, der holder dig vågen om natten. En god gaveide til alle, er skal tidligt op om morgenen, og som synes godt om flot design. Der er naturligvis også en indbygget snoozeknap, så du lige kan ligge og hygge dig i 10 minutter, inden du skal op og ud af døren.

Detaljer

  • Beskrivelse: vækkeur formet som en fugl
2020-12-02T22:23:41+00:00