Har du brug for hjælp?

Universalsnor til billeder

75 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med denne universalsnor til billeder kan man på en fin måde hænge både postkort og billeder op og skifte dem ud, når man vil. En god gaveide til alle, der gerne vil give deres hjem et personligt og stilfuldt touch. Pak den ind og lad den være en del af pakkekalenderen, brug den som mandelgave eller giv den i mors dag-gave sammen med de bedste billeder af dig og din mor.

Other customers bought

Beskrivelse

Snoren kan hænges op på et øjeblik og de solide magneter kan placeres frit på ståltråden; bare placer billedet på tråden, klik det fast med magneten og så er man færdig! På den måde kan man også flytte billederne rundt, hvis man har lyst til det. Det er dog ikke kun billeder som denne snor kan bruges til: postkort, koncertbilletter, små kærestebreve og andre papir-souvenirs kan også fastgøres.
Det klare, minimalistiske design er både flot og diskret og passer ind i enhver boligindretning og til enhver fotosamling. Samtidig vil den hurtigt blive til lidt af et unikum i hjemmet, da man gør den helt personlig med sine egne billeder. Det er bare med at finde de flotte billeder frem af dem, man holder af, så man kan nyde dem i dagligdagen!
En praktisk og personlig gaveide til gode venner og familiemedlemmer, der altid snakker om at få hængt deres billeder op, men som ikke lige har haft tid til at få det gjort!

Detaljer

  • Beskrivelse: snor af ståltråd med metalvægt med 6 frit placerbare magneter
  • Mål: 100 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T07:20:15+00:00