Har du brug for hjælp?

Uglefyrfadsstage

59 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her er gaven, der pynter i et hvert hjem! Denne søde uglefyrfadsstage er formet som en ugle og vil med det samme blive et sikkert hit hos alle, der går op i indretning. En fin og anderledes gave, som passer i de fleste hjem.

Other customers bought

Beskrivelse

Den knap 10 cm høje uglefyrfadsstage er beregnet til et enkelt lys og er formet som en lille ugle i et flot sølv-metallic look med fine detaljer. Uglen passer både i soveværelset og i stuen, ja, endda på badeværelset - den søde fugl kan pynte hvor som helst og lyser dejligt op i ethvert rum. Det klassiske og tidløse design gør det til en gave, man næppe kan gå galt i byen med. Farven og designet gør, at den passer ind til enhver indretningsstil, og den vil tilføje personlighed og charme til hvilket som helst rum. Giv den til en god kollega, som en lille gave til svigermor eller som værtindegave.
Denne uglefyrfadsstage passer stilmæssigt i mange hjem, og man kan både give en enkelt eller vælge at købe to, så uglen får selskab, som del af et sødt sæt. Der er med garanti mange, der vil sætte pris på denne søde fyrfadsstage, og så er det en gaveide til mange anledninger og mange hjem.

Detaljer

  • Mål: 8 x 9 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T16:41:55+00:00