Har du brug for hjælp?

Ugle-magneter

75 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Uh uuuh! Med disse fine ugle-magneter kan kloge hoveder holde orden på deres papirer og organisere deres køleskabskaos. En god og praktisk gaveide til “professoren” i vennekredsen eller til familiens kloge hoved.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Ifølge gammel overtro er uglen et meget klogt dyr. Det er også et dyr man forbinder med store øjne og et overrasket ansigtsudtryk, måske det sidste fordi den ved så meget, at det kan være svært for den at rumme? Disse ugler gør dig ikke klogere, men de hjælper med at organisere de små og store sedler både derhjemme og på kontoret! Herunder også regninger, der kan få dig til at gøre ligeså store øjne som en ugle, og lige netop til sådanne dokumenter er de kloge ugle-magneter særligt velegnede!
De sjove uglefigurer i grå og brun har et filosofisk ansigtsudtryk med store øjne og bevægelige pupiller! Magneterne gør det nemt at organisere sedler, regninger, dokumenter og andet papir både derhjemme og på kontoret. Uglerne kan nemt sættes fast på køleskabsdøre, white boards og magnetiske tavler og på den måde gøre det lidt nemmere for nogen, du holder af at holde styr på det hele!
En god, praktisk og sjov gaveide til at hjælpe familiens kloge hovede eller professoren i vennekredsen med at holde orden på deres vigtige papirer, så de kan koncentrere sig om deres kloge tanker i stedet for at navigere rundt i kaos!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 6 magneter med bevægelige øjne
  • Materiale: kunstigt harpiks
  • Mål: 2 x 1,6 x 1,6 cm
2020-11-27T04:12:33+00:00