Har du brug for hjælp?

Trommestikker som grydeskeer

85 kr
Inkl moms
- +
Har du rytme i kroppen? Nu kan du bruge disse trommestikker som grydeskeer - eller var det omvendt? Den ene ende er formet som trommestikker og den anden ende er praktiske grydeskeer. Her er gaven til dem, der vil have musikken så meget ind i hverdagen som muligt. En oplagt indflyttergave, værtsgave eller måske en studentergave til en, der er blevet færdig på musikkonservatoriet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når kartoflerne eller pastaen skal have 10 minutter endnu, og du egentlig ikke har så meget andet at give dig til i køkkenet, så kan du med disse trommestikker stå tæt ved gryderne og stadig skabe en masse musik. Der er gryder til trommer, låg til highhatte og du kan helt sikkert finde en stor plastikskål, der kan fungere som stortromme. Det kan være en sjov måde at engagere de musikglade i madlavningen og samtidig få mest muligt musik ud af sin tid med både trommestikker og grydeskeerne.
Der er mange, der er begyndt at finde musik i hverdagen, og det er disse øjeblikke, hvor man lærer at sætte pris på de små ting, der gør det lidt sjovere og lidt mere magisk. Det kan også være en måde at tage din barn med i køkkenet, men du skal måske lige tjekke med naboerne, inden du går i gang med at tromme løs.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 2 grydeskeer
  • Materiale: træ
  • Mål: ca. 33 cm
2020-11-27T04:16:42+00:00