Har du brug for hjælp?

Tre billedrammer formet som flyvinduer

1.195 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Alle passagere ombord: vi flyver mod de sydlige længdegrader - vi vil have sol og sommer - sådan kunne det næsten lyde i det rum, hvor du vælger at hænge denne gave op, og nærmere forklaring kommer her: denne gaveide består af et sæt med tre rammer, der ligner vinduerne fra et fly. Du kan selv bestemme, hvad du vil putte i rammerne, om det er billeder af en flot himmel, som man ser det på flyet eller om det er billeder af dine børn, venner eller familie.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Har du en gang eller et rum uden vægge i dit hjem? Så vil denne gave være intet mindre end perfekt at hænge op, for så kan selv steder uden vinduer få lidt god udsigt. Denne gave består af et sæt med tre rammer, men det er ikke bare hvilke som helst rammer.

Rammerne ser ud som vinduerne på et fly, og det giver en vildt sjov og flot illusion, når rammerne hænger på en væg. Især hvis du indrammer flotte billeder af skyer, og man vil næsten snydes til at tro, at man rent faktisk er på et fly, fordi det ligner så godt. Dog er der tre rammer, så du kan jo også vælge at indramme noget helt andet. Eksempelvis tre profilbilleder af dine børn, hvis du er så heldig at have tre af slagsen, og ellers billeder af venner, familie eller ting, du holder af.

Detaljer

  • Beskrivelse: gavesæt med tre rammer, der ligner vinduerne fra et fly
  • Materiale: ABS (ramme), acryl (vindue)
  • Mål: 25 x 34 x 5 cm (passer til et billede i størrelsen 20,5 x 25,5 cm)
2020-12-03T08:36:05+00:00