Har du brug for hjælp?

Touchscreen Handsker med broderi

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Om vinteren, smartphone brug er hurtig med kolde fingre langs - med mindre du har købt særlige touch screen handsker. Dette produkt er tilgængeligt oven i købet en lille flok på hver handske, så du kan venstre og skelne mellem højre eller navnet kan holde eller modtageren. For dem, der foretage opkald, selv om vinteren!

Other customers bought

Beskrivelse

Hvorfor kan du med normale handsker faktisk bruge enhver smartphone? Nogen rejser får et opkald, sende en besked eller ønsker at se på cat billeder, spørger det uundgåelige, fordi med følelsesløse fingre passerer en rettelse ønsket om moderne kommunikation. Grunden ligger i den manglende Ledningsevne af stoffet, så særlige touch screen handsker har på fingerspidserne via specielt vævet metaltråd. Så du kan chatte, selv om vinteren, på telefonen eller kat Indhold hengive!

Vores unisex model i stykstørrelse er derfor sandsynligvis for hver smartphone ejere et godt valg - især fordi smartphone handsker er flokkedes personligt. Forvirring ade! også små spasmagere giver en stor platform, kunne man for eksempel være, banebrydende oplysninger, så som "venstre" og brodere "rigtige" på handskerne.

For hvad tekst du vælger, mænd og kvinder nyde den store komfort, når touchscreen betjening i alle tilfælde. Spitzenidee!

Detaljer

Touchscreen Handsker med Flock

Med broderi - brug ikke specialtegn!
Med metaltråde i hver 3 fingerspidser
One size (S til L)
Materiale: 100% akryl

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T13:46:22+00:00