Har du brug for hjælp?

Tøjklemmer med figurer

119 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Det er sjældent en god idé at komme med husholdningsprodukter i fødselsdagsgave, men det vil ændre sig fuldstændigt med denne innovative og søde gaveide! Tøjklemmer med små akrobater på er ikke kun smukke at se på, men de er samtidig også virkelig praktiske og brugbare. Så kan det rene vasketøj komme op at hænge på rigtig fin manér.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Linedansende tøjklemmer er en sød og finurlig gaveide, som vil gøre ethvert hjem til et cirkus og enhver tørresnor til en arena for de metalliske akrobater. Ballerinaen, jongløren, trapezkunstneren, gymnasten og den rejsende abe på ethjulet cykel - de fem figurer vil fortrylle alle med den sans for detaljer, de er lavet med. De dristige akrobater kan ikke bare dekorere det rene vasketøj, mens det hænger til tørre, du kan også vælge at bruge klemmerne til at hænge postkort op med på en snor - så fine er de nemlig.

De linedansende tøjklemmer er en rigtig kreativ og anderledes gaveide til nærmest alle lejligheder, hvor du lige synes, at du skal have en ekstra lille ting med. Uanset om du skal til fødselsdag, jul, som indflyttergave eller en sjov værtindegave. Det er nok sjældent, at tøjklemmer står øverst på ønskelisten, men hvis din mor eller veninde ser dem her, så vil de klart stå på listen til næste gang, der skal gives gaver - det kan der vist ikke være nogen tvivl om!

Detaljer

  • Beskrivelse: 5 forskellige tøjklemmer
  • Materiale: metal
  • Mål: 14 x 27 x 3 cm
2020-12-03T08:15:38+00:00