Har du brug for hjælp?

Toiletgolf

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Bliver det kedeligt, når du sidder på toilettet? Så skal du overveje dette smarte og sjove spil, der lader dig spille golf fra tønden. Toiletgolf giver dig en unik mulighed for at finpudse dine golfevner, mens du alligevel klarer andre ting. Det er derfor en god gave til alle golfentusiaster, der har brug for træning og som bare ikke kan få nok af golf!

Other customers bought

Beskrivelse

Med toiletgolf kan du nu i ro og mag arbejde på dit "put" fra potten. Det er gaven til dem, der bruger lang tid på toilettet og som derfor kunne bruge noget konstruktivt at tage sig til, imens de klarer sagerne. Glem alt om hjernecelledræbende spil som Angry Birds og Candy Crush eller den trivielle 7-kabale på iPad'en. Tag i stedet køllen i hånden, nyd roen og giv det så dit bedste slag! Inden længe vil dit handicap være halveret og du er klar til at brilliere på den rigtige golfbane. Men pas på, at bolden ikke bliver skudt for langt væk, hvis du skyder forbi, for omstændighederne taget i betragtning er du en smule fastlåst.
Dette er en gave til ham - eller hende - der bare er helt tosset med golf eller som godt kan klare en diskret hentydning om, at hans golfevner trænger til forbedring. Læg den som julegave under juletræet, giv den i indflyttergave eller giv den i fars dag-gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 golfkølle (putter), 1 underlag, 2 golfbolde, 1 golfhul, 1' Do not disturb'- skilt
  • Materiale: 100 % polyester

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-02-22T02:28:24+00:00