Har du brug for hjælp?

Tekande-lampe

369 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En anderledes lampe til køkkenet eller over spisebordet: Denne loftslampe indeholder ikke varm te, men spreder til gengæld den særlige te-hygge med sit særlige lys! En dekorativ gaveide til sommerhuset eller udestuen, som sagtens tåler et anderledes og særligt design.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En tekande-lampe er en sjovt og anderledes designet lampe, der passer perfekt i køkkenet eller over spisebordet. Selve lampen er udformet som en rigtig tekande, komplet med hank og tud. Dog skal man ikke forsøge at putte varm te i denne kande, da den ikke har nogen bund, men i stedet er den udstyret med en pære, så man kan nyde det dejlige, behagelige lys, eventuelt mens man drikker en kop te, man har hældt op fra sin rigtige tekande!
Denne tekande-lampe kan også bruges i spisestuen eller bare i stuen som en sjov og anderledes lampe, f.eks over spisebordet. Gæster vil helt bestemt synes, at den er et sjovt indslag, når der f.eks er inviteret på eftermiddagste og kage til at hygge med indenfor på en kold og regnfuld efterårsdag.
Denne gaveide er en sjov, stilfuld og anderledes gave, der passer perfekt som indflyttergave, når der skal holdes indflytterfest i vennekredsen eller som værtindegave, hvis man er inviteret til eftermiddagste hjemme hos gode venner eller hos naboen.

Detaljer

  • Mål: 25 x 23 cm
2020-11-28T01:04:20+00:00