Har du brug for hjælp?

Teæg med benzintankshåndtag

85 kr
Inkl moms
- +
"Jeg trænger til en optankning, tak" - mere te i koppen direkte fra tappehanen. Det bliver ikke en bedre blanding af benzin i blodet og varm te i maven! Gaveideen til manden der har alt og som elsker fart over feltet, skyllet ned med en varm kop te.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Mangler du en gave til manden der både elsker fart og te? Det lyder umiddelbart som en svær kombination og hvad skulle gaven dog være. Her har du en god gaveide: et teæg med benzintankshåndtag! Teægget sørger for, at der kommer masser af benzin i blodet med det fede benzintankshåndtag, som var det taget direkte fra tankstationen.
Men det drejer sig ikke kun om fart over feltet med det anderledes teæg; denne gaveide er nemlig også virkelige praktisk. Her har du fundet din daglige hjælp til tebrygningen - om det er til morgenmaden, eftermiddagskagen eller den sidste kop, inden du skal i seng. Hæld løs te, helst din yndlingssmag, ned i tappehanen, hæng teægget på kanten af kruset, hæld kogende vand på, og lad så teen trække, til den er lige præcis, som du ønsker den. Teægget er ligeglad med, om du hælder hvid te, sort te eller urtete på, det har kun den præference at lave en god kop te til dig, som ikke smager af hverken benzin eller diesel.
Det her er en gave, der vil give ekstra glæde ved at drikke te i hverdagen og den store tedrikker vil virkelig sætte pris på det anderledes og fede teæg!

Detaljer

  • Brugsanvisning: teægget åbnes og fyldes med løs te
  • Materiale: silikone
  • Mål: 11,5 x 10 x 5,5 cm
2020-11-27T00:29:14+00:00