Har du brug for hjælp?

Teæg formet som en ubåd

95 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Lad det fine teæg dykke ned i koppen og nyd den friskbryggede te. Denne gaveide er perfekt til alle tedrikkere, som godt vil sætte et personligt præg på teoplevelsen. Med den gule ubåd er der helt sikkert sørget for et smil på læben næste gang der inviteres til eftermiddagste. Det er bare at fylde ubåden op og sænke den ned i det kogende vand, og efter et par minutter kan ubåden igen komme op på land.

Other customers bought

Beskrivelse

"We all live in a yellow submarine" - ja, man skulle næsten tro, at selveste The Beatles stod bag designet af dette seje teæg. Det lille gule teæg er formet som en klassisk ubåd og en super gaveide til tedrikkende The Beatles-fans. Udover at teægget har et cool design er det også særdeles let at bruge. Det er nemt at åbne i den ene ende og komme teen ind, og derefter er det bare at lade ubåden dykke ned på bunden af koppen og farve vandet. Når man er færdig med at nyde sin te, kan ubåden enten vaskes op i hånden eller i opvaskemaskinen.
Dette teæg er en genial gaveide til alle, der er vilde med et anderledes design og som gerne vil overraske sine tedrikkende gæster. Giv det fine og praktiske teæg til en, du holder af - vedkommende vil helt sikkert elske det.

Detaljer

  • Materiale: silikone, metalkæde
  • Brugsanvisning: teægget kan åbnes i den ene ende og fyldes med te
  • Bemærk: tåler opvaskemaskine
  • Design: Ototo

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T15:15:26+00:00