Har du brug for hjælp?

Teæg formet som en tunge

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Man må ikke række tunge! Med dette teæg formet som en tunge, skal du nok få nogle nysgerrige blikke, når du drikker din daglige kop te på arbejdspladsen. Teægget fungerer som alle andre teæg, men det ser lidt sjovere ud! En god gave til en fræk te-drikker.

Other customers bought

Beskrivelse

Set I forhold til kaffe-drikkerne har te-drikkere altid haft lidt et ry for at være nogle kedelige typer, der aldrig tillader sig selv noget sjov. Med dette pudsige og lidt frække teæg kan du dog bevise det modsatte! Teægget er formet som en mund, hvor tungen rækker ned i kruset og laver dit kogende vand om til dampende te på få minutter. Teægget passer lige til en stor kop te, og da den er lavet i silikonemateriale er den nem at rengøre.

Har du en kollega, der ikke kan undvære sin daglige te, og kan hun godt lide sjovt design? Så er dette teæg virkelig en sjov gave, der nok skalskabe lidt opmærksomhed. Hæld te i teægget, kogende vand i koppen, og ja... you know the drill. Kort tid efter har du en lækker kop te, som du kan nyde slurk for slurk. Så gælder det bare om at holde tungen lige i munden!

Detaljer

  • Beskrivelse: teæg formet som en tunge
  • Materiale: silikone
  • Mål: 10 x 8 x 4 cm
  • Bemærk: tåler opvaskemaskine

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T00:38:19+00:00