Har du brug for hjælp?

Help - tandstikholder

69 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Ananas, mango og kød har en ting til fælles - når man har spist det, mangler man altid en tandstik. Derfor er netop denne fine tandstikholder så god, for den lille mand er på pletten med en tandstik til dig, når du allermest har brug for en. Holderen er egentlig et must-have i enhver husholdning, for hvis man får gæster på besøg, er det jo altid godt at kunne hjælpe til, hvor det er nødvendigt.

Other customers bought

Beskrivelse

Tandstikholdere er en genial opfindelse, men det er de færreste der er specielt hygiejniske, fordi man ofte stikker fingrene ned og rører ved flere end bare den ene, som man havde udset sig. Mikado med tandstikker er ikke det nemmeste i verden. Men denne smarte holder er designet til at give dig en enkelt tandstik ad gangen, det er bare at trykke på den sorte kasse, så dykker den lille mand ned og finder en til dig.
Denne praktiske funktion er selvfølgelig ikke alt, hvad tandstikholderen har at byde på, for der er nemlig også kælet for designet. De elegante former og stilsikre farver gør, at den flotte holder passer ind i ethvert hjem. Med den dekorative brugsgenstand på bordet vil der nok blive kigget en ekstra gang, når du får gæster på besøg, for hvem kan stå for den charmerende, lille fyr.

Hvis du er på udkig efter en lille ting til ham eller hende, der har alt, eller en sød værtindegave, er denne fine holder helt perfekt.

Detaljer

  • Beskrivelse: Indeholder 14 tandstikker
  • Brugsanvisning: Tryk på den sorte kasse, så kommer der automatisk en tandstik op
  • Materiale: ABS-plastik
  • Mål: ca. 8,9 x 7,8 x 3,6 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T14:45:04+00:00