Har du brug for hjælp?

Sutteflaske med stilk

119 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Skål for den lille søde baby! At babyer ikke kan får lov til at skåle med er og bliver unfair, og det sætter denne smarte sutteflaske med stilk nu en stopper for. Når de voksne skåler i bobler, kan baby skåle med i vand fra sutteflasken, som er blevet opgraderet til at ligne et champagneglas. En oplagt gaveide til barnedåben, hvis barnet er en spirrende primadonna.

Other customers bought

Beskrivelse

Når der bliver udråbt en skål, så er det vel meningen, at alle skal kunne deltage i denne festlige anledning! Ikke mindst den lille søde baby - især hvis det er babyen, der er midtpunktet eller anledningen for skålen. Dog får de ofte ikke lov til at skåle med, da der ikke findes noget babysikkert glas. Det skal der nu rådes bod på, og derfor findes der nu en sutteflaske med stilk til de små babyer. Nu kan de endelig skåle på livet løs med alle gæsterne. En sjov ide, som kan være til megen nytte! Flasken indeholder ikke BPA og er lavet af 100 % babyvenligt materiale.
Den kan bruges både i mikrobølgeovnen såvel som opvaskemaskinen. Den helt rigtige måde at lære ens baby at skåle på! Den vil elske at kunne være med og kunne skåle ligesom de voksne gør. En god og original gaveide til barnedåben eller til barnets første fødselsdag.

Detaljer

  • Beskrivelse: nem at rengøre, BPA-fri, egnet til mirkobølgeovn og opvaskemaskine
  • Kapacitet: 140 ml
  • Mål: 21 cm
2021-01-25T08:41:02+00:00