Har du brug for hjælp?

Sut med overskæg

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Der er ikke noget så skønt, som en glad baby med en sut i munden. Det skulle da lige være en sut med skæg, for så er det ikke kun baby, der bliver glad, mor og far får sig nemlig også et godt grin. Sutten giver anledning til mange sjove billeder og søde øjeblikke. En god gaveide til babyer og deres forældre med god humor!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med en sut med skæg smiler man ekstra meget, når babyen bliver stille. For at babyen og forældrene kan nyde øjeblikket mest muligt, lever sutten selvfølgelig op til alle de gældende standarder (DIN EN 1400). Sutten i sig selv er lavet af BPA-frit silikone, og holderen er lavet af plastik, der ikke indeholder gift, så man kan uden bekymring putte den i munden på den lille pode.
En sut med skæg sørger for at både forældre og besøgende kan nyde tiden endnu mere med den skønne baby. De søde små bliver jo desværre hurtigt store! Alt for hurtigt! Og før man ved af det, er de teenagere, der er klar til at flytte hjemmefra. Så er det godt, at man kan huske tilbage på en tid med grin og smil, fra da baby gik rundt med et pragtfuldt skæg på overlæben. En sjov, men også meget praktisk gaveide, til forældre og alle dejlige babyer, som godt kunne bruge en lille pause og slappe af - måske endda med en lille lur.

Detaljer

  • Materiale: BPA-frit silikone, holder af plast uden gift
  • Mål: 6 x 7 cm
2020-11-26T21:10:54+00:00