Har du brug for hjælp?

Sukkerskål med indgravering fra Leonardo

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Når bakken med tekopper, tekande, teskeer og dertilhørende kager bliver stillet frem til gæsterne, vil det, der binder det hele sammen, være denne smukke sukkerskål med indgravering fra Leonardo. Denne sukkerskål er så fin, at du vil have svært ved at gemme den væk i skabet, når teen er drukket. Heldigvis er designet så fint og klassisk, at den sagtens kan stå fremm på bordet. Her har du den perfekte gaveide til tedrikkere og sukkerfeer!

Other customers bought

Beskrivelse

I disse tider, hvor sukker er blevet udråbt som den altoverskyggende fjende, når det kommer til mad og drikke, er det ikke længere så velset at spise sukkermadder eller snyde en ekstra teskefuld sukker i teen eller kaffen. Har du alligevel stadig din søde tand, så frygt ej! Med den fine sukkerskål med indgravering fra Leonardo har du den perfekte afledningsmanøvre. Mens gæsterne beundrer skålen, kan du nyde din sukkermad eller din søde te i fred.

Det søde og klassiske design gør, at sukkerskålen nemt kan stå fremme på bordet, selv når teen er drukket og gæsterne er taget hjem. Om det er sukkerknalder eller almindelig strøsukker, der er i den, er lige meget. Den vil også uden problemer kunne bruges i juletiden, hvor den kan fyldes med kanelsukker til decembers mange portioner risengrød.
Sukkerskålen fra Leonardo er en fin og personlig gaveide, der vil glæde alle, der sætter pris på de små detaljer i indretningen.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder låg med plads til en ske
  • Materiale: glas
  • Mål: 9 x 6,5 x 9 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T02:12:07+00:00