Har du brug for hjælp?

Sudoku-toiletpapir

59 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Sudoko-toiletpapir er en anderledes gave, som vil skabe stor glæde og et stort smil hos modtageren. Det er den mest geniale gave til dem, der simpelthen ikke kan lade være med at spille sudoku. Nu kan det spilles, selv når man er på toilettet. I denne gave får man nemlig toiletpapir, der er mere end bare toiletpapir. Der er nemlig små sudokuspil på det! Det perfekte tidsfordriv til toiletbesøg og en hylende morsom gave til sudokuelskere.

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette sudoku-toiletpapir har man nu andre muligheder for beskæftigelse, når man er på toilettet, og ikke kun avis- eller bog-læsning er en mulighed. Nu kan man nemlig spille sudoku, selv når man er på toilettet, og enhver spilleafhængig vil klappe henrykt i deres hænder. Denne gave er selvsagt genial til dem, der elsker sudoku og ikke kan lade spillet være - de kan nu tage spillet med sig på toilettet. Enhver kender følelsen, når de har gang i noget interessant og spændende, og det er så spændende, at man ikke har lyst til at lægge det fra sig? Det kommer aldrig igen til at ske med sudoku.
Fremover behøver man nemlig ikke at lægge sit spil fra sig for at gå på toilettet - med det smarte og innovative sudoku-toiletpapir spiller man jo bare videre! Du kan også tage en rulle med på flyve- eller togturen - men husk kuglepenne! Nu vil tiden flyve afsted, mens du løser den ene sudoku efter den anden.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3-lags-toiletpapir

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T07:52:09+00:00