Har du brug for hjælp?

Stort vægur med billedrammer

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Hvorfor nøjes med en ting, når man kan få to? Dette store vægur er den perfekte erstatning for et normalt ur, der bare viser, hvad klokken er, for nu kan du nemlig selv være med til at sætte dit eget personlige præg på uret. Denne gaveide passer i langt de fleste hjem og er en rigtig fin måde at give en praktisk og personlig gave på. Skift billederne ud alt efter humør eller årstid - så er der altid noget smukt at se på.

Other customers bought

Beskrivelse

Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord, så hvorfor ikke give denne fine ramme med plads til fire billeder, som i øvrigt også er et ur? Det store vægur med billedrammer har et enkelt og stilfuldt udtryk og passer i de fleste hjem. Den sorte ramme gør, at du enten kan vælge at sætte sort-hvide eller farverige billeder ind, og hvis du trænger til forandring er det bare at skifte dem ud - vupti, så er der et helt nyt ur på væggen. Vælg fire personlige billeder, der er 13 x 18 cm store, og hæng den praktiske vægdekoration op.
Denne gaveide egner sig til mange anledninger og for at gøre gaven ekstra personlig, kan du sætte dine yndlingsbilleder fra jeres sidste ferie eller andre mindeværdige oplevelser ind. Alt i alt er det store vægur med billedrammer en særdeles praktisk og unik gaveide, som de fleste vil sætte stor pris på.

Detaljer

  • Beskrivelse: billedramme med plads til 4 billeder à 13 x 18 cm, med quarzur, kan hænges op på kroge
  • Materiale: træ
  • Mål: ca. 45 x 45 cm
  • Bemærk: batteri ikke inkl.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T05:45:42+00:00