Har du brug for hjælp?

Stormglas

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Vinterstøvler eller sommerkjole? Nu er det slut med at lege gætteleg hver morgen foran klædeskabet, for dette smarte stormglas fortæller dig, hvordan vejret bliver. Aldrig mere "singing in the rain" i shorts og sandaler, for barometret måler lufttrykket og kan derfor angive, om der er et vejrskifte på vej - det er bare at holde øje med de små krystaller i glasset.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvad enten du er sportsmand, bilist eller cyklist, kan det være praktisk at vide, hvordan vejret bliver, så du kan tage dig de rigtige forholdsregler. På denne måde kan du undgå et regnskyl på vej på arbejde eller en pludselig storm på løbeturen, og det er alle vist enige i, er en yderst god ide.
Dette smarte stormglas kan forudsige omskift i vejret, så du altid er et par skridt foran og ved om det er sandal- og cyklevejr eller mere sneaker- og busvejr. Alt efter hvordan vejret er, samler eller fordeler krystallerne i glasset sig, og på siden af cylinderen kan du læse om det er klart i vejret, regnvejr, uvejr, overskyet eller det stormer uden for. Du kan stille stormglasset op over alt, bare den står stabilt i den medfølgende holder, og straks er barometret klar til at måle dagens vejr.
Hvis du kender en, der interesserer sig meget for vejret og meteorologi, er dette stormglas den perfekte gaveide. Modtageren vil elske at holde øje med pludselige trykskift, og hvordan de kommer til udtryk i glasset. En yderst praktisk gaveide.

Detaljer

  • Beskrivelse: stormglas med barometer, krystaller i en lukket glascylinder, reagerer på skiftende tryk i atmosfæren, gennemsigtig med sort påskrift, holder i bøgetræ
  • Materiale: glas, krystal, bøgetræ
  • Mål: ca. 7 x 14 x 7 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:54:24+00:00