Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Stofdækkeserviet med gummibagside og foto

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu er det slut med kedelige og intetsigende dækkeservietter, for med denne gaveide kan du nemlig designe din helt egen og personlige dækkeserviet med et sødt billede. Vælg dit yndlingsfoto fra sidste familieferie eller en sjov fest med vennerne, og få det trykt på en dækkeserviet, så du kan nyde det dejlige minde, når du sidder og spiser. En rigtig fin og personlig gaveide, som kan gives i mange anledninger.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvad enten du nyder morgenmaden, aftensmaden eller en lille snack er det skønt at have noget smukt at se på - børnenes glade smil, en smuk solnedgang over vandet, festlige venner - Lige meget hvilket motiv du beslutter dig for, vil den personlige dækkeserviet helt sikkert sørge for glæde ved bordet. Giv en enkelt eller flere på samme tid til en familie, og design en unik og personlig dækkeserviet til hvert familiemedlem - måske endda med et portræt, så gæster ikke er i tvivl om, hvilken plads der tilhører de forskellige i familien. Denne personlige gaveide vil med garanti begejstre både unge og gamle.

Dækkeservietten er lavet af stof og på undersiden er der gummi, hvilket sikrer, at den ikke kan rutsje rundt på bordet.
Hvis du er på udkig efter en praktisk og personlig gave, er denne fine dækkeserviet lige i skabet. Det er bare at vælge dit yndlingsfoto, og så kan du pynte dit eget spisebord eller give dækkeservietten til en, du holder af. En praktisk gave, der kan gives i mange anledninger.

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 dækkeserviet med påtrykt foto på forsiden, skridsikker, sort gummi på bagsiden
  • Materiale: 90 % gummi, 10 % polyester
  • Mål: ca. 39 x 26 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T10:01:27+00:00