Har du brug for hjælp?

Stenhjerte med indgravering

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Dette smukke hjerte er den helt rigtige gave at give til en person, som betyder noget ganske særligt for dig. Den fine sten er formet som et hjerte og du kan vælge at få indgraveret dit og din partners navn som et symbol på jeres store kærlighed til hinanden eller måske skrive en sød, lille kærlighedshilsen. Stenhjertet er en rigtig fin og personlig gave, som modtageren helt sikkert vil sætte stor pris på.

85 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter en lille gave, som skal symbolisere din store kærlighed til kæresten eller bedsteveninden, så er denne smukke hjertesten helt perfekt. Den rå natursten er blevet slebet til, så den har form som et hjerte og overfladen er helt glat. De forskellige farver i stenen er med til at give den et naturligt look, som slet ikke er til at stå for.

Om stenen har rødlige, hvide eller sorte nuancer i sig er et tilfælde, eller man kunne måske endda sige, at det er op til skæbnen, hvilken farve sten jeres navne bliver indgraveret på. Angiv jeres navne med et "&" imellem eller skriv en lille kærlighedshilsen på stenen (maks. 10 tegn pr. linje), og overrask en, du holder af med den romantiske sten.

Stenen passer lige i hånden og kan måske også bruges til at søge trøst, hvis partneren er væk i en periode. Alt i alt er den søde hjertesten det perfekte kærlighedssymbol og en rigtig fin, personlig gave, der egner sig til mange anledninger.

Detaljer

  • Beskrivelse: assorterede sten, det er ikke muligt at vælge farve, med personlig indgravering
  • Materiale: natursten
  • Mål: ca. 4,5 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2023-09-22T08:41:51+00:00