Har du brug for hjælp?

Star Wars X-fighter - badedyr

319 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Lad dig rive med ind i et galaktisk fantasiunivers: Med denne badedyrs-version af en X-fighter, som er kendt fra Star Wars-filmene, bliver selv små drenge og piger heltemodige kæmpere i swimmingpoolen. En sej gave til store og små Star Wars-fans fra 3 år og op.

Other customers bought

Beskrivelse

Vil du også gerne have lidt mere respekt i swimmingpoolen? Det får du uden tvivl med denne badedyrs-version af en X-fighter, som du kender fra Star Wars-filmene.Med dette oppustelige badedyr bliver swimmingpoolen pludselig omdannet til din egen genindspilning af de kendte stjernekrigsfilm, og mindre børn, der ikke vejer mere end 45 kg, kan endda komme op og sidde på X-fighteren. På denne måde kan selv små drenge og piger fra 3 år og op blive helte i Star Wars-universet.

X-fighteren er lavet i holdbart materiale, men skulle det blive beskadiget, indeholder pakken et lille reperations-kit med selvklæbende lapper. X-fighter badelegetøjet er et officielt Star Wars-produkt og derfor uomgængelig for ægte fans af filmen. Den sejeste gave til både unge og gamle stjernekrigere, der samtidig elsker at lege og leve sig ind i fantasien. X-fighteren skal nok få øjenene til at lyse hos den heldige, der måske slet ikke vidste, at man kunne få dette kampfly som badedyr. May the Force be with you!

Detaljer

  • Beskrivelse: officielt Star Wars-produkt, oppusteligt badedyr med greb, sikkerhedsventil og reperatur-lapper
  • Brugsanvisning: må kun bruges i roligt vand og under opsyn fra en voksen
  • Materiale: vinyl
  • Kapacitet: holder til en korpsvægt på maks. 45 kg
  • Mål: 150 × 140 cm
  • Bemærk: ikke egnet til børn under 3 år (uegnet til børn under 36 måneder)
2021-12-01T23:16:48+00:00